0000-00-00 00:00:00

2019-2020 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILINDA

DERS KAYDI YAPACAK ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE

2019-2020 güz dönemi ders seçimleri 12 Eylül 2019  Perşembe günü başlayacak olup, 16 Eylül 2019 Pazartesi günü saat 17.00’da bitecektir.

Öğrencilerimizin ilan edilen tarih aralığında ders seçimi ve kayıt yenilemeleri gerekmektedir.

Ders kayıt haftasında kayıt yenileyen ve ders seçen öğrenciler için ayrıca 23-24 Eylül tarihlerinde ders ekle-bırak işlemi yapılacaktır.

Ders seçimlerini uis.agu.edu.tr adresinden kılavuza göre yapabilirsiniz.

12-16 Eylül tarihleri arasına;

  • Öğrencilerimizin https://uis.agu.edu.tr/buis/Login.aspx adresinden ders kayıtlarını seçerek, danışman onayına göndermeleri gerekmektedir. (Resmi danışman atanmayan öğrencilerin ders danışmanı ABD Başkanıdır.)

  • Onaya gönderilen ders kayıtları, danışmanca onaylaması ile birlikte ders kayıt işlemi gerçekleşmiş olacaktır. (Dersin onaylanmasının sorumluluğu öğrenciye aittir. Ders onayının takibinin yapılması gerekmektedir.)

  • Sadece elektronik ortamda yapılan ve danışmanın onayladığı ders kaydı geçerli kabul edilecektir. Ayrıca bir evrak düzenlenmesine gerek yoktur.

  • Ders kayıt dönemi tarih aralığı dışında ders kaydı yapılmayacaktır. Öğrencilerin mağdur olmamaları için ders kayıt işlemlerini zamanında bitirmeleri gerekmektedir.

  • 12-16 Eylül tarihlerinde ders kaydı yapmayan ve ders seçiminde bulunmayan öğrencilerin ilgili dönemde öğrencilik hakkı olmayacak olup bu süre öğrencilik süresine sayılacaktır.